Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer

tirsdag 15. mai 2012

Lapper med havregryn!


Lapper til frokost/kveldsmat?
Disse likte ungene hos oss.
Til ca 8 lapper trenger du:

 2 egg
 1/2ts honning
 1/4 ts salt
 1,5 dl havregryn
 30 g hvetemel
 70 g sammal hvete grov
 2 ss linfrø
 1 ts bakepulver/natron
 1,5 dl cottage cheese
 2 dl kulturmelk
 2 ss kanel 
-Maggi-


6 kommentarer:

  1. Mmmm, dette så jo både godt og enkelt ut.
    Kanskje teste det ut til helgens frokost ;)

    SvarSlett
  2. Å, jeg elsker sånne supre tips for de minste sine mager! (og helt sikkert også for de største sines også!) Er så bra med litt variasjon men her går det liksom ofte i det samme. Takk for tips - og takk for alt du deler på den fine bloggen din! Håper du har fin-fine dager og at 17 mai er vel overstått. God helg til deg :)

    SvarSlett
  3. Hei på deg.
    Tusen takk for at du deler oppskrift!
    Ønsker deg en riktig fin helg.
    Smil og klem fra Monica

    SvarSlett
  4. Mm! De så bare supergode ut! Jeg har tenkt å teste ut rundstykkeoppskriften din i helgen, det ser ut som du har peiling på matlaging, for alt du tar bilde av ser bare mums ut! Klem

    SvarSlett
  5. Tusen takk for inspirasjon og idéer, både når det gjelder håndarbeid, interiør og mat. Lappene skal prøves til frokost en morgen vi har gooood tid :-)

    SvarSlett
  6. Hei! Prøvde disse i går kveld. Fant ut at det fungerte veldig bra når jeg kjørte stavmikseren i røra etter at den var ferdig blandet. Ble litt merkelig konsistens på de første lappene jeg stekte, der man traff på "osteklumper" i form av Cottage Cheese i lappene. Og så byttet jeg mengden honning og kanel... Men gode, det var de absolutt :-)

    SvarSlett